De betegelde terraskit: een kant-en-klare oplossing voor een succesvolle inrichting

Droomt u van een mooi terras om van de zonnige dagen te genieten en uw exterieur te verfraaien? Zoek niet verder, onze betegelde terraskit is de ideale oplossing voor u! Compleet en verkrijgbaar in verschillende afmetingen (van 10 m² tot 50 m²), dit pakket bevat alles wat nodig is om een ​​modern, robuust en eenvoudig te installeren terras te bouwen. Ontdek zonder verder uitstel de voordelen van dit innovatieve product.

Steengoedplaten van beigegrijs porselein: esthetiek gegarandeerd

De kern van dit pakket bestaat uit beigegrijze porseleinen steengoedplaten met royale afmetingen (60×60 cm). Dit materiaal biedt een moderne esthetiek die perfect harmonieert met alle stijlen van exterieurontwerp. De grijsbeige kleur zorgt voor een vleugje elegantie en zorgt ervoor dat uw nieuwe terras op natuurlijke wijze opgaat in zijn omgeving.

Lire également :  Verstelbare Vloerterrassokkel: Een Uitgebreide Gids over de Voordelen en Functies voor Terrasconstructie

Naast hun aantrekkelijke uiterlijk hebben porseleinen steengoedplaten ook onmiskenbare technische kwaliteiten. Ze zijn bestand tegen slecht weer, vorst en krassen en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien garandeert hun antislipoppervlak veiligheid en comfort bij het verplaatsen op het terras.

Plaat-op-sokkelsysteem: snelle en efficiënte installatie

De kit voor betegelde terrassen bevat een innovatief plaat-op-sokkelsysteem, waardoor de installatie veel eenvoudiger wordt. Dankzij de verstelbare sokkels kan de hoogte van de platen naar behoefte worden aangepast, waardoor een perfect vlak en stabiel oppervlak ontstaat.

De schokabsorberende wiggen die in het pakket zitten, zorgen voor een betere verdeling van het gewicht van de tegels en beperken trillingen tijdens het plaatsen. Ten slotte helpen de plaatplaten om alles op zijn plaats te houden voor een robuust en langdurig eindresultaat.

Voordelen van het plaat-op-sokkelsysteem:

 • Gemakkelijk te installeren: U hoeft geen doe-het-zelf-expert te zijn om uw terras aan te leggen met dit ingenieuze systeem! Het enige wat u hoeft te doen is de noppen op de grond te plaatsen en vervolgens de tegels daar te installeren.
 • Snelheid: Het leggen van platen op sokkels gaat veel sneller dan traditioneel verzegeld of gelijmd tegelwerk. Dit bespaart u kostbare tijd bij het ontwerpen van uw exterieur.
 • Flexibiliteit: Dankzij de verstelbare sokkels kunt u de hoogte van uw terras eenvoudig aanpassen afhankelijk van het terrein (helling, hoogteverschil, enz.).
 • Geen zwaar werk: In tegenstelling tot bepaalde technieken die het storten van een dekvloer of het creëren van een drainerende egel vereisen, vereist het vloer-op-sokkelsysteem geen structurele werkzaamheden.
 • Toegankelijkheid: Het terras op sokkels kan eenvoudig worden gedemonteerd en opnieuw gemonteerd, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om de onderliggende elementen (elektriciteitsleidingen, leidingen, enz.) te repareren of te vervangen zonder alles te vernielen.
Lire également :  Betover Je Terras: Een 20m² Beige-Grijze Tegelset Voor een Esthetische, Duurzame en Makkelijk Te Installeren Blikvanger

Bespaar met onze pakketaanbieding

Het kopen van een betegeld terraspakket betekent een echte besparing vergeleken met het afzonderlijk kopen van de verschillende elementen. Door voor dit allesomvattende pakket te kiezen, profiteert u van een aantrekkelijke korting die de totale kosten van uw buitenontwerpproject verlaagt.

Alles zit in de kit:

 • Beige grijze porseleinen steengoed platen 60×60 cm
 • Verstelbare steunen
 • Schokdemperblokken
 • Plaatplaten

Waarom kiezen voor onze betegelde terraskit?

In het kort zijn hier de belangrijkste voordelen die onze tegelterraskit tot een essentiële oplossing maken voor de decoratie van uw buitenruimte:

 • De moderne esthetiek van tegels: Beigegrijze porseleinen steengoedtegels geven een eigentijdse en verfijnde toets aan uw buitenruimte.
 • Gemakkelijk te installeren: Dankzij het plaat-op-sokkelsysteem en de meegeleverde accessoires is de montage snel en voor iedereen toegankelijk.
 • De robuustheid van het eindresultaat: Kwaliteitsmaterialen en een doordacht ontwerp staan ​​garant voor een sterk en duurzaam terras.
 • De besparingen die zijn gerealiseerd: Als u als pakket koopt, profiteert u van een korting op de totale kosten van de inbegrepen artikelen.
Lire également :  De Aanpak van Tankinstallaties: Innovatieve Logistieke Strategieën en Geavanceerde Apparatuur

Wacht niet langer en maak uw terrasproject werkelijkheid met ons allesomvattende tegelpakket! Trakteer uzelf op een moderne, esthetische en functionele buitenruimte die het hele gezin zal bekoren. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een ​​bestelling te plaatsen.