Presentatie van het bedrijf gespecialiseerd in logistieke oplossingen

Het bedrijf LogiCiterne is een bedrijf gespecialiseerd in logistieke oplossingen, met name voor de installatie van betonnen regenwateropvangtanks. Gebaseerd op haar ervaring en knowhow, biedt zij uitgebreide diensten aan, aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Omdat veiligheid centraal staat, hecht het bedrijf bijzonder belang aan de opleiding en het professionalisme van zijn kraanmachinisten.

Hoogwaardige apparatuur om aan alle eisen te voldoen

Om een ​​optimale service te garanderen beschikt LogiCiterne over een gevarieerd wagenpark met onder meer sleepwagens met geïntegreerde kranen die tot 56 of 72 ton kunnen hijsen. Deze uitrusting maakt het efficiënt transporteren en hanteren van betonnen regenwateropvangtanks ter plaatse mogelijk.

Lire également :  Magische Metamorfose: Geef uw Exterieur een Makeover met Onze Complete Tegelterraskit

Belangrijk is echter dat het lossen niet systematisch tot onze dienstverlening behoort. Afhankelijk van de gebruikte apparatuur en de betrokken afdeling kan deze handeling variëren of worden uitgevoerd door een externe dienstverlener. In ieder geval staat ons team tot uw beschikking om u tijdens het hele proces te ondersteunen, zodat dit soepel verloopt.

Sleepbootschepen met 56 en 72 ton kranen

Onze sleepwagens zijn uitgerust met kranen met een hijsvermogen tot 56 of 72 ton. Deze eigenschap maakt een snelle en veilige installatie van betonnen regenwatertanks mogelijk, ongeacht hun grootte of gewicht.

Erkende expertise op het gebied van logistieke oplossingen

LogiCiterne profiteert van een gedegen ervaring in de sector van logistieke oplossingen, met name voor de installatie van tanks. Dankzij deze expertise kunnen wij u een service op maat aanbieden, aangepast aan uw technische en budgettaire beperkingen.

Daarnaast bestaat ons team uit ervaren kraanmachinisten die regelmatig worden bijgeschoold volgens de laatste geldende normen. Hun professionaliteit garandeert een veilig en optimaal transport en lossen van uw betonnen regenwatertank.

Lire également :  Verrière-Bois.fr: Jouw Expert in Op Maat Gemaakte Houten Glazen Daken uit Frankrijk

Het belang dat wordt gehecht aan veiligheid

Bij LogiCiterne staat veiligheid centraal. Wij doen er alles aan om risicovrij transport van zowel personen als goederen te garanderen:

  • Al onze kraanmachinisten hebben een specifieke opleiding in hijsberoepen gevolgd en worden regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe regels en technieken;
  • Onze voertuigen worden onderhouden volgens een strikt programma om elk mechanisch incident te voorkomen;
  • Ten slotte zorgen we ervoor dat we bij elke operatie voldoen aan de huidige regelgeving en veiligheidsnormen.

Neem contact op met LogiCiterne voor uw projecten met betonnen regenwateropvangtanks

Voor elke aanvraag voor informatie of een offerte met betrekking tot de installatie van uw betonnen regenwatertank, aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij zijn gevestigd in industriezone XYZ en blijven beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden:

  • Telefoon: 01 23 45 67 89
  • Fax: 01 98 76 54 32

Kiezen voor LogiCiterne betekent kiezen voor een bedrijf gespecialiseerd in logistieke oplossingen dat u kan ondersteunen gedurende het hele traject, van transport tot de installatie van uw betonnen regenwatertank. Vertrouw op onze expertise en ons krachtige materieel om uw project uit te voeren!