Een complete terraskit voor een moderne en elegante buitenkant

Onze grijsbeige betegelde terraskit van 20 m² biedt je alles wat je nodig hebt om een ​​designer en trendy buitenruimte te creëren. Dit pakket bevat tegels van topkwaliteit, verstelbare sokkels, schokabsorberende wiggen en tegelplaten. Zo profiteert u van een harmonieus geheel dat uw tuin of balkon in de kijker zet.

Moderne platen met royale afmetingen

De tegels in de kit hebben het ideale formaat voor rechte installatie: 60×60 cm. Deze maat zorgt voor een schoon oppervlak met minder zichtbare voegen, wat bijdraagt ​​aan de moderne esthetiek van het product. De grijsbeige kleur zorgt ook voor een eigentijdse toets en blijft toch neutraal, zodat hij perfect past bij de rest van uw buitendecoratie.

Lire également :  Verstelbare Vloerterrassokkel: Een Uitgebreide Gids over de Voordelen en Functies voor Terrasconstructie

Eenvoudige installatie dankzij het plaat-op-sokkelsysteem

Het gebruik van verstelbare sokkels in deze kit vergemakkelijkt de installatie van tegels op uw terras enorm. Dit innovatieve systeem heeft verschillende voordelen:

  • Eenvoud: plaats eenvoudigweg de noppen op de grond en vervolgens de platen er direct bovenop, zonder dat u mortel of andere lijm hoeft te gebruiken.
  • Snelheid: Het plaatsen van de platen op de sokkels gaat zeer snel, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe terras.
  • Verstelbaar: de ladeblokken zijn in hoogte verstelbaar om zich aan te passen aan de helling van de grond en een perfect vlakke en stabiele ondergrond te garanderen.

Een duurzame installatie met schokabsorberende wiggen en vloerplaten

Om een ​​optimale levensduur van uw terras te garanderen, bevat onze set ook schokabsorberende wiggen die tussen de platen en de sokkels schuiven. Hun functie is het absorberen van schokken en trillingen, waardoor voortijdige slijtage van de tegels wordt voorkomen. De plaatplaten zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht van de platen op de sokkels, wat de stabiliteit ervan versterkt.

Lire également :  Magische Metamorfose: Geef uw Exterieur een Makeover met Onze Complete Tegelterraskit

Verkrijgbaar in maten voor al uw buitenruimtes

We hebben deze tegelterrasset in verschillende maten ontworpen, zodat deze aan de specifieke behoeften van elke buitenruimte kan voldoen. U kunt kiezen uit onze kits van 10 m2, 20 m2, 30 m2, 40 m2 of 50 m2, afhankelijk van de oppervlakte die u wenst te ontwikkelen. Dankzij deze flexibiliteit kunt u zowel een klein balkon als een groot familieterras uitrusten.

Besparing dankzij het complete pakket

Een van de grootste kostenbesparende voordelen van de aanschaf van deze kit is dat alles wat nodig is voor de installatie is inbegrepen. U hoeft geen sokkels, wiggen of vloerplaten apart aan te schaffen, wat een aanzienlijke besparing oplevert. Bovendien is het bekend dat het vloer-op-sokkelsysteem goedkoper is dan traditionele installatietechnieken zoals een betonnen dekvloer.

Waarom kiezen voor onze beige-grijze betegelde terraskit van 20 m2?

Door te kiezen voor ons grijsbeige betegelde terraspakket van 20 m² kiest u voor een product dat functionaliteit, besparingen en esthetiek combineert:

  • Praktisch: Dankzij het plaat-op-sokkelsysteem en de meegeleverde accessoires wordt de installatie kinderspel.
  • Besparingen: Door de complete set te kopen, kunt u geld besparen in vergelijking met het afzonderlijk kopen van de elementen die nodig zijn voor het leggen van de tegels.
  • Stijlvol : de moderne platen van 60×60 cm en hun beigegrijze kleur geven een eigentijdse toets aan uw buitenruimte en blijven tegelijkertijd gemakkelijk te integreren met uw andere landschapsarchitectuur.
Lire également :  Verrière-Bois.fr: Jouw Expert in Op Maat Gemaakte Houten Glazen Daken uit Frankrijk

Aarzel niet langer en trakteer uzelf nu op deze kant-en-klare oplossing om een ​​vriendelijke en stijlvolle buitenruimte te creëren!